Nagelstyling

Wil jij jouw nagels cosmetisch verfraaien en met glimmende nagels lopen? Dan zijn acryl- of gelnagels uitermate geschikt voor jou. MACE Beauty werkt samen met Pro Nails. Dit merk staat voor klasse en elegantie bij elk gelegenheid. Pro Nails staat voor klasse en elegantie bij elke gelegenheid. Pro Nails is de trendsetter en expert op het gebied van nagelproducten en alle nieuwe technieken.

Behandelingen

Gelnagels

Gel kun je op je nagels laten aanbrengen om je nagels te verlengen, maar ook om je eigen nagel te verstevigen. Om jouw nagels te verlengen, maken wij gebruik van tips. De gel is een stroperige substantie die uithardt onder Uv-licht. Gelsnagels zijn zacht en buigzaam. In tegenstelling tot acrylnagels glanzen je nagels zonder een laagje nagellak. Doordat ze buigzamer zijn, kunnen ze minder goed tegen harde stoten. Daarentegen zien gelnagels er wel natuurlijker uit.

Acrylnagels

Ook acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van je eigen nagels. Acryl is een mengsel van poeder en vloeistof. Acrylnagels zijn stevig en dus minder kwetsbaar. Je nagels kunnen beter tegen een stootje. Hierdoor kun je ze voor een langere tijd dragen.

Prijzen

Nieuwe set zonder verlenging €60.50
Nieuwe set gellak €69
Nieuwe set roze poeder €75
Opvullen roze poeder of gellak €37.50
Babyboom of pink & white €73.50
Opvullen babyboom of pink & white €52.50
Opvullen nagels €34.50
Nagels lakken gellak €35
Nagels lakken €20
Kunstnagels verwijderen €25
Verwijderen gellak €15
Nailart per nagel €5