Hairstyling

Haartrends zijn altijd in beweging. Door regelmatig trainingen te volgen, zijn onze haarstylisten altijd up-to-date met de nieuwste trends en technieken. Omdat iedereen uniek is, geven onze deskundige hairstylisten advies op maat. Want ook jij wil natuurlijk weten welke styling, kleuring en kapsel bij jou past. Of welke producten je het beste kunt gebruiken voor jouw type haar! Wij vinden het vanzelfsprekend om jou daarover te informeren.

Wij zouden onszelf geen allround feel good beauty centre mogen noemen, als we geen botox- en keratine haarbehandelingen zouden aanbieden.

Wat houdt een botox- en keratinebehandeling in?

Een botoxbehandeling is een revolutionaire methode om het haar zacht, pluisvrij en gezond te krijgen. Het haar blijft gezond en sterk doormiddel van eiwitten.

Bij een keratinebehandeling wordt een vloeibaar product in je haar geperst. Dit dringt door tot in de kern van het haar. Keratine is een eiwit dat voor komt in het menselijke lichaam, zoals in de huis huid, nagels en haren. Met een keratine behandeling krijgt u glanzender, sterker, steiler en gezonder haar.

Verftechnieken

Benieuwd naar onze verftechnieken en hoe creatief wij hierin zijn? Informeer dan bij onze haarstylist. Voor de nazorg bieden wij diverse verzorgingsproducten aan.

Prijzen

Wassen €25
Knippen (incl. wassen en föhnen) €49.50
Knippen €40.50
Verven €49.50
Föhnen €35
Keratine behandeling €99
Powershock (botox) €69