Lash & Brow Bar

Its all about the eyes! Je wenkbrauwen zijn bepalend voor je uitstraling. Onze brow-stylisten zorgen ervoor dat u wenkbrauwen goed bijgehouden worden en er verzorgd uitzien. Bij ons kunt u terecht voor de Classic Brow, Brow Lift en Henna Brow. Tijdens de Classic Brow behandeling werken wij alleen met je natuurlijke haartjes. Deze behandeling duurt gemiddeld 1 uur waarbij wij je wenkbrauwen gaan harsen, epileren, knippen en stylen. Vooraf bespreken we altijd uw wensen. De Brow Lift is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes die bijvoorbeeld naar beneden groeien. Maar natuurlijk ook als je wenkbrauwen nog strakker wilt. Wil jij strakkere en volle wenkbrauwen kies dan voor een Henna Brow behandeling. Niet alleen je haren worden geverfd maar ook de huid. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Maak mascara en een wimperkrultang overbodig door te kiezen voor wimperextensions bij Mace Beauty! Wimperextensions zijn de ultieme oplossing om er zonder moeite elke dag goed uit te zien en een aangename uitstraling te hebben. Wij bieden u one by one wimperextenstions, Russian Volume 2D tot 6D.

Bij de one by one techniek wordt er bij elke natuurlijke haartje ook 1 wimperextension geplaatst. Dit geeft een heel natuurlijk resultaat. Het lijkt net of je gezegend bent met lange wimpers. Een van de technieken die wij hanteren is de 2D – 6D Russian Volume techniek. Het wordt ook wel Russian Volume of 3D wimperextensions genoemd. Bij deze techniek kunnen er 2 tot 6 haartjes als een waaiertje, aan 1 natuurlijke wimper worden bevestigd waardoor je nog meer volume creëert. Bij dit techniek krijgt u een glamoreuze look. Wij bieden u ook Lash Lifting aan. Zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions liften en krullen wij de wimpers. Hiebij wordt gebruik gemaakt van silicone pads. Door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E krijgt u extra volume. De behandeling wordt gedaan met producten die niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers.

Prijzen

Lash Volume lift €65
Wimper lifting met verven €75
One by one nieuwe set €59
Russian Volume nieuwe set €149